Betaling

Welke betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar?

Je kunt betalen met:

  • - Creditcard
  • - Paypal
  • - Bankoverschrijving
  • - Afterpay


Een bankoverschrijving doe je door het totaalbedrag over te schrijven naar onze rekening FR76 3000 4024 9700 0110 7709 777 ten name van Planet Cards SAS. Betalingen vanuit het buitenland kunnen ook onze rekening IBAN FR76 3000 4024 9700 0110 7709 777 ten name van Planet Cards en BIC BNPAFRPPXXX. Vermeld bij het overschrijven je bestelnummer.

Houd er rekening me dat de druk plaats vindt nadat de betaling ontvangen is , wat met een bankoverschrijving 3 werkdagen kan duren. Paypal of Creditcard ontvangen wij direct en dan worden je producten zo snel mogelijk gedrukt.


AfterPay voert voor Planet Cards het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Planet Cards betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,-. Houd er rekening mee dat deze betaalwijze alleen in Nederland beschikbaar is.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Helaas is iDeal niet meer mogelijk als betaalmethode.

Verwerkingstijd

Omdat Planet Cards met gepersonaliseerde producten werkt, wordt de bestelling pas gedrukt zodra deze betaald is. Met de betaalmethodes creditcard en Paypal staat het bedrag direct op onze rekening. De producten worden dan zo snel mogelijk gedrukt. Met de betaalmethode bankoverschrijving kan het tot 3 werkdagen duren voor het bedrag binnen is.

Mocht je dit willen verspoedigen, kun je een screenshot van je betaling samen met je bestelnummer mailen aan contact@planet-cards.nl. Zo kunnen we de betaling terugvinden en de bestelling verwerken.


Hoeveel kost mijn bestelling?

De prijzen voor de producten staan in het prijsoverzicht naast de producten. Onze kaarten zijn in vier verschillende prijscategorieën ingedeeld. Daarnaast kunnen er nog kosten ontstaan voor extra prijsopties zoals: ‘professionele controle’, ‘glans coating’ en afgeronde hoeken.

Wat zit in de prijs inbegrepen?

  • Druk (met of zonder foto’s)
  • Witte brievenenvelop per bestelde kaart
  • Verzending van de producten
  • BTW