Communiekaartjes


De eerste communie van je dochtertje of zoontje is een mooie gelegenheid om met de familie een groot feest te vieren. Hier vind je kaarten in vele stijlen: van uitnodigingen tot tafelkaartjes, goed passend voor het volmaakte feest. Eenvoudig, snel en voordelig bij Planet Cards.
Gratis verzending
Gratis enveloppen
Binnen 2472 uur geproduceerd*
All-inclusive prijzen

Met track & trace

Hoge kwaliteitsstandaard
Exclusieve designs

Uitnodigingen

Uitnodigingen

Een communie is een belangrijke gebeurtenis voor jouw kind. Nodig daarom met de mooie communie uitnodigingen van Baby-cards alle belangrijke familie en vrienden uit om deze gebeurtenis te delen!

Bedankkaart

Bedankkaart

Bij een communie zijn altijd veel gegadigden. Na de communie is er niet altijd tijd om elke aanwezige persoonlijk te bedanken. Met een bedankkaart voor na de communie van Planet-cards kun je op persoonlijke wijze al jouw aanwezigen bedanken!

Menukaarten

Menukaarten

Na de communie wordt er vaak een maaltijd genuttigd . Laat je gasten nu op een stijlvolle en passende manier lezen wat ze te eten krijgen met onze prachtige menukaarten!

Tafelkaarten

Tafelkaarten

Na de communie is het goed gebruik om ook een maaltijd te nuttigen met alle vrienden en familie. Het is dan natuurlijk ook handig als iedereen weet waar hij moet zitten!