Kaart voor elk moment ontwerpen

Bij Planet Cards vind je kaarten voor alle belangrijke gebeurtenissen en momenten in het leven. Kies een categorie, selecteer een kaart en personaliseer deze met je eigen foto's en teksten. Met onze kaartjes zullen bijzondere momenten nooit meer verloren gaan.
Gratis verzending
Gratis enveloppen
Binnen 2472 uur geproduceerd*
All-inclusive prijzen

Met track & trace

Hoge kwaliteitsstandaard
Exclusieve designs

Verjaardag

Verjaardag

Een verjaardag is altijd een speciale dag, om iemand compleet in het zonnetje te zetten. Of het nu een uitnodiging of een felicitatiekaart is, voor een volwassene of voor een bengeltje, bij Planet Cards vind je de juiste kaart. Zet de juiste sfeer met de leukste kaart voor een Happy Birthday!

Doop

Doop

Op Planet-cards vindt je alles rondom de doop: persoonlijke uitnodigingen, bedankkaartjes, en menu- en tafelkaarten in verschillende stijlen. Kies nog extra persoonlijke opties om de kaartjes individueler en het feest zo nog unieker te maken.

Communie

Communie

De eerste communie van je dochtertje of zoontje is een mooie gelegenheid om met de familie een groot feest te vieren. Hier vindt je kaarten in vele stijlen: van uitnodigingen tot tafelkaartjes goed passend voor het volmaakte feest. Eenvoudig, snel en voordelig.

Feestje

Feestje

Is het tijd voor een feestje? Met Planet-Cards nodig je jouw gasten op een stijlvolle manier uit voor jouw feest. Onze verschillende designs zullen zeker in de smaak vallen bij de gasten en voegen net dat beetje extra toe voor het volmaken van jouw perfecte feest!

Verhuizing

Verhuizing

Nieuw adres? Geef met een leuk gebaar het nieuwe adres door. In deze categorie ben je helemaal aan het juiste adres. Kies een thematisch passend kaartje en personaliseer deze met onze makkelijk te bedienen ontwerp tool.

Kerst

Kerst

De mooiste kerstkaarten voor jullie feestdagen. Verras al je vrienden en familie met een leuk kaartje, met een persoonlijke foto en wens. Of het nou voor je familie, vanuit je bedrijf of vanuit de sportclub is, onze designs zullen zeker bevallen!