Unieke Kaartopties

Bij Planet-Cards hebben we verschillende opties voor het ontwerpen van jouw zelfgemaakte kaarten, maak persoonlijke teksten, met schitterende afwerkingen. De volgende voorbeelden van onze speciaal afgewerkte kaarten zijn de geboortekaarten, bedankkaarten en huwelijks uitnodigingen.

Ontdek onze prachtige kaartenopties, afwerkingen en bedrukkingen

Afgeronde hoeken

 

Afgeronde hoeken

Voeg een vleugje originaliteit toe aan je kaartontwerp met de ronde hoekjes! Deze optie is beschikbaar voor al onze kaarten, uitnodigingen en eigen ontwerpen. Wanneer je gebruik wilt maken van deze optie, selecteer de optie dan in het winkelmandje. Het resultaat kan ook worden gezien wanneer je een eigen kaart aan het ontwerpen bent. Klik op de ronde hoeken, boven aan de ontwerptool. De ronde hoeken geven een moderne en zachtere look.

De levertijd blijft gelijk bij de keuze voor afgeronde hoeken.

Wolkenranden

 

Wolkenranden

De geribbelde wolkenrandjes zijn ook nieuw bij Planet Cards. De geribbelde randjes geven een lading originaliteit en moderne twist aan je kaartontwerp. Deze optie is alleen beschikbaar met de G, GR en GRR kaartformaten. Mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe het er uit komt te zien, dan kun je dit al zien tijdens het ontwerpen van je kaart.

De levertijd blijft gelijk bij de keuze voor wolkenranden.

Magnetische kaarten

 

Magnetische kaarten

De magneetkaarten zijn de nieuwste manier om uw kaartjes uniek te maken. Ze blijven door de sterke magneten op elk magnetisch vlak plakken en zullen niet misstaan op je koelkast. Het is super origineel, een magnetische kaart is daarnaast ook handig want de herinneringen zullen tegelijkertijd gekoesterd worden. De optie is enkel beschikbaar op enkelzijdige kaarten. Perfect voor bedankjes & save the dates. Beschikbaar voor formaat nummers: G, W, P, F, E.

Deze magnetische kaarten worden slechts binnen 3 werkdagen voor je geproduceerd.

Gloss & glans afwerking

 

Glitter afwerking

Er zijn twee verschillende types gloss afwerking: reliëf glans effect en de standaard gloss afwerking.

Reliëf Glans:
Een 3D glanseffect dat ervoor zorgt dat de patronen en motieven worden benadrukt. Het ziet er exclusief en gracieus uit, dit soort kaarten gelden voor de thema’s huwelijksuitnodigingen en matchende kaarten sets. Het ligt bovenop de kaart en geeft een Het 3D glanseffect is alleen beschikbaar op geselecteerde kaarten, degene die dat zijn hebben een merkje onder de kaart!

Deze reliëf glans kaarten worden slechts binnen 3 werkdagen voor je geproduceerd.

Glansafwerking:
De glans afwerking zorgt er voor dat één kant, of het gehele ontwerp, wordt voorzien van een laklaag . Het dient als een beschermde laag en daarbij zorgt de laag ervoor dat de kleuren van de foto’s nog beter uit de verf komen. Mocht u nog op de kaart willen schrijven, dan kan dit enkel nog met watervaste stift.
De optie is beschikbaar op alle kaarten, behalve op onze Glans en Reliëf kaarten en de kaarten met zijdemat papier.

De levertijd blijft gelijk bij de keuze voor glansafwerking.

Glitter afwerking

 

Gloss afwerking

De glitter afwerking houdt in dat er uitsluitend van echte glitters gebruik wordt gemaakt. De kleuren op de achtergrond zullen een ander effect krijgen door de glitters en het geeft een feestelijke sfeer aan je kaarten. Op het moment is ons assortiment met glitter uitnodigingen uniek en bovendien één groot feest. De uitnodigingen kunnen uiteraard ook nog gepersonaliseerd worden naar eigen wens.

De echte glitter afwerking en gloss afwerking zijn de nieuwe succes formules bij Planet Cards en we zijn erg blij dat we onze collectie luxe uitnodigingen hiermee hebben kunnen uitbreiden. Alle ontwerpen zijn gemaakt door onze professionele in-house designers.

Deze glitter kaarten worden slechts binnen 3 werkdagen voor je geproduceerd.

Linten & Strikken

 

Linten & Strikjes

Ons aanbod Linten & strikken uitnodigingen behoren tot onze luxe opties voor de trouwkaarten. De grijze satijnen strik en de kleine strikjes die beschikbaar zijn in wit en goud, zien er erg chique uit, en geven net dat beetje extra voor jullie perfecte kaart. Om de hoge kwaliteit te behouden, ook na verzending, worden de linten en strikken kaarten ongestrikt geleverd met een kaart die al is gestrikt. Hiermee blijft de kaart netjes en kunt u de strik naar wens in elkaar zetten.

Deze linten en strik kaarten worden slechts binnen 3 werkdagen voor je geproduceerd.


Planet Cards is altijd op zoek naar innovatie en het verbeteren van onze producten en service. We streven er naar om altijd producten op trend aan te bieden met nieuwe opties en product specificaties. Ook staat het personaliseren van producten bij ons hoog in het vaandel. De ontwerptool helpt je hierbij, maar wanneer je er zelf niet uit komt, of heb je misschien een vraagje? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zitten van Maandag tot en met Vrijdag van 9 tot 5 klaar om jullie vragen te beantwoorden.